Arbejde hos os

Udfordre dig selv til at gøre en forskel

Actavis drivkraft er at tilbyde medicin, der kan hjælpe med at give mennesker et bedre og sundere liv verden over. Vores mål er også at blive en af verdens førende medicinalvirksomheder i vækst, der markedsfører en bred portefølje af generiske og originale lægemidler samt OTC produkter. En indsats, der afspejles i vores fremskridt, resultater og vores vækst.

Vi mener, at succes er bygget af engageret ledelse og ved at tiltrække de mest erfarende mennesker i branchen. Folk, der identificerer nye muligheder og overvinder forhindringer for at kunne tilbyde kunderne noget nyere, bedre, sikrere og billigere.

Actavis er en dynamisk og spændende virksomhed, der tilbyder karrieremuligheder inden for alle niveauer. Vores virksomhedskultur opfordrer mennesker til at udvikle sig, bidrage, finde nye veje og overgå sig selv.

Global arbejdsplads

Actavis er en voksende virksomhed med en portefølje, der konstant udviddes med nye produkter. Vi udvikler morgendagens medicin og opdager fremtidige forretningsmuligheder. Vi ansætter nye talenter og opbygger en levende og motiverende virksomhedskultur med fokus på succes.

Selskabet har internationale karrieremuligheder og Actavis bestræber sig på at være en attraktiv arbejdsgiver på alle markeder, hvor vi er til stede.

Læs mere om en international karriere på den globale hjemmeside www.actavis.com

1.000+ Produkter Produkter Mere end 1.000 produkter verden over


Actavis har omfattende uddannelser for at udvikle hvert individ til at nå de bedste præstationer hos alle sine medarbejdere. Vi er stolte af at give gode muligheder for dem, der ønsker at udvikle deres karriere.

Actavis Academy er navnet på vores egne uddannelses- og udviklingsprogrammer, der tilbydes ud over de lokalt baserede kurser.

Actavis Academy fokuserer på løbende at uddanne og engagere for at forbedre de faglige og sociale kompetencer for medarbejderne. Uddannelse er en vigtig faktor i virksomhedens daglige aktiviteter. I Actavis Academy indgår introduktionsuddannelse for nye medarbejdere, samt en omfattende GMP-uddannelse og andre projekter med formål at udvikle de færdigheder og talenter, der er nødvendige for at Actavis er på forkant i dagens konkurrence.

Equal Employment Opportunity er et grundlæggende princip i Actavis, hvor beskæftigelsen er baseret på personlige evner og kvalifikationer, uden forskelsbehandling på grund af religion, køn, alder, race, national oprindelse eller handicap. Equal Employment Opportunity gælder for alle politikker og procedurer for rekruttering og udvælgelse, kompensation, fordele, evaluering af præstation, medarbejderudvikling, opsigelse og alle andre vilkår og betingelser for beskæftigelse.

Actavis har indvilget i at håndtere alle aspekter af vores virksomhed på en sikker og ansvarlig måde, som beskytter miljøet og fremmer sundhed og velvære af medarbejderne og de miljøer, som vi er til stede.